Reviews

★★★★★

“Susanna gaf mij meteen al een vertrouwd gevoel. Ze is heel vriendelijk en professioneel. Ben zeer tevreden over haar manier van werken! Ze legde stapsgewijs uit wat de behandeling inhield.”

Arife

★★★★★

“I had an amazing experience at the beauty salon! The atmosphere was relaxing, and the nail treatment was excellent. Friendly staff and attention to detail. Highly recommend!”

Astghik

★★★★☆

“Aardige mensen alleen door taalbarriere dingen onduidelijk. Duurde ook 2x zo lang.”

Mechteld

★★★★★

“Elke keer weer een geweldige behandeling. Suzanna is de liefste vrouw met veel kennis. Doet echt haar best om je zo goed mogelijk te helpen en doet dit duidelijk vanuit haar passie en niet vanuit commercieel oogpunt. Aanrader!! Ik wil niets of nergens anders.”

Elina

★★★★★

“Susanna kan de behandeling afstemmen op de behoefte van jouw huid. Niet een soort "one size fits all ervaring", maar persoonlijk afgestemd. Helemaal fijn om in handen te zijn van een Schoonheidsspecialiste die haar vak begrijpt!”

Amalie

★★★★★

“Ben uitermate tevreden en blij met het rezultaat.Mijn nagels zijn mooi gelakt en zelfs na 2 weken zien ze er nog goed uit!”

Aukse

★★★★★

“Zo blij dat ik Susanna heb gevonden! Haar passie voor wat ze doet, zie je terug in de kwaliteit van de behandelingen die ze zichtbaar met veel liefde uitvoert. Ik ben altijd blij met het resultaat en wil eerlijk gezegd nergens anders meer naartoe!”

Amal

★★★★★

“Kom regelmatig bij Susanna voor een gezichtsbehandeling. Ze kijkt echt naar wat je huid nodig heeft en stemt behandeling daarop af. Geeft goede adviezen en altijd vriendelijk. Zeker aan te raden!”

Fenna

★★★★★

“Ik ben ontzettend tevreden over mijn recente nagelbehandeling. Mijn nagels zien er prachtig uit, en de service was geweldig. Ik kan niet wachten om weer terug te gaan!”

Mila

★★★★★

“Ik ben zo blij met mijn nagelversteviging! Mijn nagels zien er nu prachtig en sterk uit.”

Caroline